→ → → → → Угорська Пухова Мангалиця чистопородна
Кнури Поросята Свиноматки
Відправлення повідомлення власнику
Угорська Пухова Мангалиця чистопородна
Ваше ім'я *
Телефон
E-mail *
Повідомлення *
максимально 4000 символів.
Число на картинці *

Введіть число з картинки ліворуч

Угорська Пухова Мангалиця чистопородна

Оголошення неактуальне.
Дивіться нові оголошення в рубриці: Свиноматки
18-08-16
Переглядів: 53
№ 148595
Розташування: Україна, Чернігівська область, Козелецький район, Озерне показати на мапі
!!!ТВАРИНИ ВИРОЩЕНІ ВИКЛЮЧНО НА НАТУРАЛЬНОМУ ОРГАНІЧНОМУ ХАРЧУВАННІ!!!

На даний момент в наявності 8 свиноматок вік 1.5 року

Свиноматки гуляють з весни, у продажу будуть супоросні, не супоросні і після опоросу.

Також:

- у продажу кнур-2 роки виробник забарвлення "ластівка" по кличці П'ятачок
- поросята різного віку

Всім тваринам проведена дегельмінтизація за віком (Альбендазол), а також проколений обов'язковий курс вітамінів (Тетравіт) і заліза (Суиферровит)

Венгеркая Пухова Мангалиця - один з рідкісних видів свиней не тільки на Україні, але і у всьому світі.

Серед рідкісних і екзотичних парнокопитних особливе місце займає саме Мангальская свиня - практично зникає порода. Вони не тільки стануть прикрасою будь-якого фермерського господарства, але і принесуть істотний дохід людям, які зайнялися їх розведенням.

Свині цієї породи дозрівають до 12 місяців. У перший опорос гніздо зазвичай не дуже велике - від 5 до 8 поросят, але у другий і наступні опороси свиноматка приносить до 12 поросят.

Мангальская порода свиней є дуже привабливою для розведення у власному господарстві. Ці свині невибагливі для утримання, виключно витривалі і зовсім не бояться низьких зимових температур. Вони чудово запам'ятовують дорогу додому і на випас - не гірше, ніж рогата худоба.

У них дуже густа і довга шерсть, яка в морозний час року прекрасно захищає їх від холодів - зазвичай тварини залишаються на пасовищах до самого початку зими, коли на луках вже не залишилося нічого їстівного. Свині Мангалиця дивно загартовані і витривалі, тому що існували протягом століть в напівдиких умовах.

Угорські пухові свині, що відносяться до породи Мангаліца, відрізняються унікальною здатністю відмінно набирати вагу, використовуючи виключно підніжні корми - трава, коріння, жолуді і т. д

Для їх благополучного проживання на Вашій фермі досить мати ділянку, відведену під вигул, або можливість давати свіжу скошену траву влітку і взимку сіно.

Для розведення бажано мати вигул з травостоєм, тому що рух - це головна умова правильного розвитку тварини.

В якості додаткової підгодівлі для цих свиней можна використовувати картоплю в сирому і вареному вигляді, кукурудзу, кабачки і гарбузи, кормові і цукрові буряки, а також інші коренеплоди.

Угорські свині їдять навіть такий дешевий корм, як макуха, висівки, барду (відходи виробництва спирту), а крім того, жолуді, каштани, гарбузове кірки, корінці, бур'яни, равликів, жаб, рибу - загалом, все те, що їдять і дикі свині.

При вільному утриманні тварин вони самі собі добувають корм. Природного харчування цілком достатньо для утворення достатньої кількості сала і м'яса.

Так як органічне виробництво грунтується на отриманні здорової продукції, свіже повітря, добре харчування, вільне переміщення по пасовищах сприяють отриманню продукції відмінної якості.

Дорослі особини цього виду свиней можуть досягати до 300 кг живої ваги. За перший рік відгодівлі поросята набирають до 160 кг

Переваги:

- Витривалість і невибагливість
- Сильний імунітет
- Простота та дешевизна відгодівлі

! Угорська пухова мангалиця абсолютно не потребує щеплення та вакцини - свій імунітет вони успадкували від диких кабанів, від яких і сталася порода!

Продукція, яку дають свині породи Угорська Пухова Мангалиця, більш смачна і здорова, ніж звична нам свинина. Їх м'ясо вважається більш здоровим, тому що вона швидше перетравлюється, містить більше ненасичених кислот і вітамінів.

М'ясо, отримане від породи Угорська Мангалиця., відрізняється особливим смаком. М'ясна і сальна продукція вважається делікатесної і визнана в усьому світі. Це - абсолютно унікальний і ексклюзивний продукт, що володіє всіма властивостями, які визначають м'ясний делікатес.

З Мангальских свиней виробляють високоякісне сало і дуже соковите, ароматне, з сальними прожилками м'ясо.

Саме з продукції угорських свиней готують традиційний елітний хамон - іспанський національний делікатес - сиров'ялений окіст.

Жир Мангалиця - один з найбільш цінних і всесвітньо відомих видів свинячого жиру.


Відео свинок: https://youtu.be/gijG-4tX0S0
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
«Агроноватор»

Ви дійсно бажаєте видалити дане оголошення?
Піднятися нагору