Відправлення повідомлення власнику
Продам страусині яйця
Ваше ім'я *
Телефон
E-mail *
Повідомлення *
максимально 4000 символів.
Число на картинці *

Введіть число з картинки ліворуч

Продам страусині яйця

200,00 грн./шт.
≈ 7,07 EUR/шт.
≈ 7,47 USD/шт.
Ваше оголошення розміщено як “Безкоштовне”

Ви можете значно збільшити кількість відгуків на розміщене Вами оголошення,
замовивши одну з платних послуг.
 
Додати в обране
21-06-16
Переглядів: 101
№ 140546
Тип оголошення: Продам
Доставка: Доставка по Україні
Розташування: Україна показати на мапі
Продам страусині яйця
Страусине яйце вміщує 25-40 курячих і важить від 450 г до 1800г, схожість з порцеляною дозволяє використовувати шкаралупу у художніх виробах шляхом її розпису та гравірування. Страусина шкаралупа іноді йде на виготовлення попільничок, ламп, шкатулок, крашанок та багато іншого, а в давнину єгиптяни в порожнині яйця зберігали духи і воду, а також застосовували шматочки шкаралупи для щільного закриття горлечка глечиків.
Страусині яйця можна використовувати подібно звичайним курячим варіантами, тобто готувати з них омлет, смажити і т. п. Якщо ви хочете зварити страусине яйце як зазвичай, то знадобиться 45-70 хвилин, в залежності від бажаної консистенції жовтка, із-за особливої міцності шкаралупи. Страусине яйце опускають у холодну воду і варять протягом 45 хвилин для отримання яєць некруто, 60-70 хвилин – для приготування яєць круто. У деяких країнах Європи на свято Великодня готують незвичайний делікатес: зверху шкаралупу відкривають, ретельно перемішують білок з жовтком і потім випікають протягом 30 хв. в духовій шафі. Також страусині яйця використовують для приготування вишуканих десертів.
Користь страусиних яєць обумовлюється багатим складом вітамінів, мінералів, амінокислот та інших речовин. У цьому продукті міститься менше холестерину, ніж у курячих яйцях, а значить, його можна віднести до дієтичних продуктів. До складу цих яєць входять поліненасичені жирні кислоти, які є відмінною профілактикою проблем з серцем і судинами. У цьому продукті харчування є вітамін А, який необхідний для зору, а також вітамін Е, який вважається кращим для здоров'я і краси шкіри. Є в цьому яйці незамінні кислоти, які беруть активну участь у будівництві м'язової тканини.
Харчова цінність в 100 грамах: - Білки, гр - 12,5; - Жири, гр - 11,8; - Вуглеводи, гр - 0,7; - Зола, гр – 1; - Вода, гр - 74; - Калорійність, кКал – 118.
Страусине яйце покрите дуже міцною шкаралупою, сприяє довгому зберіганню продукту – він придатний для кулінарної обробки навіть після 6 місяців, проведених на полиці холодильника. Яєчний білок і жовток розбитого яйця можна залишати на кілька днів у закритому посуді в прохолодному місці і використовувати його для приготування їжі порційно.
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти продавця
Відправлення повідомлення
Організація: Артем
Телефон:
+380 50 9279998
Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua
Ваше ім'я*
Ваш E-mail*
Ваш телефон
Повідомлення*
Перевірочний код :
 


«Агроноватор»

Ви дійсно бажаєте видалити дане оголошення?
Піднятися нагору