Автоклав побутовою на 16 банок 0,5 л

1 300,00 грн./шт.
≈ 44,68 EUR/шт.
≈ 48,19 USD/шт.
Зв'язатися з продавцем
Розташування: Україна, Полтавська область, Полтава показати карту
Доставка: Доставка поштою, Доставка по Україні
23.03.2017
Дата розміщення:
1499
Кількість переглядів:
79320
Номер оголошення:

Додаткова інформація російська
Автоклав для домашнього консервування на 16 банок 0,5 л

Побутової автоклав призначений для приготування м'ясних, рибних, овочевих і фруктових консервів у домашніх умовах. Принцип використання автоклава простий,що дозволить кожному в домашніх умовах швидко і легко приготувати улюблену консервацію.

Місткість: 16 шт ― 0,5 л. або 5 шт ― 1л.
Товщина стінок 2,4 мм, дно 4 мм, кришка 12 мм
Висота 30 см, діаметр 35 див.
Вага 13 кг

КОМПЛЕКТАЦІЯ:
  • Манометр
  • Термометр
  • Циліндричний корпус
  • Ніпель
  • Решітка
  • Кришка, прокладка гумова
  • запобіжний Клапан 1/2 ICMA (Італія) 6 Ат
  • Притискний механізм гвинт
  • Паспорт та інструкція по експлуатації
Робочий тиск 3,5-4,5 атм
Робоча температура 120-125 градусів
Товщина стінки 2,1 мм
Товщина кришки 10 мм
Товщина горловини 8 мм
Діаметр горловини 160 мм
Діаметр корпусу 350 мм


Автоклав надійно знищує бактерії; істотно знижує період виготовлення консервируемых продуктів, поліпшує смакові властивості і якість виготовлених вами консервів, підвищує в кілька разів терміни заощадження готової продукції.
Завдяки автоклаву вам не знадобитися витрачати власний час на стерилізацію банок, випарювання кришок і довгий час чекати, коли вони в кінцевому підсумку проварятся.

Рекомендовані рецепти приготування тушкованого м'яса в автоклаві:

«Курка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки розміром приблизно 40х60мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, покласти в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закатати. Стерилізувати 90 хв при тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.

«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (річкова, морська) риба. Потрошеную рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку ― цілком, побільше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0,45 мПа.

« Риба з овочами»
1кг. цибулі,1 кг моркви, 2 кг помідорів, 400 р. рослинного масла, 200г. цукру, 3 ст. л. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибуля, помідори дрібно нашаткувати, моркву ~ на крупну тертку, потрошеную рибу без голови, хвоста і плавників обробити порційно. Всі компоненти скласти в ємність, перемішати з сіллю, цукром, олією ( якщо риба жирна, рослинного масла можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0.45 мПа (якщо у риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. при тому ж робочому тиску)

«Печінковий паштет»
2 кг. м'яса (яловичина або нежирна свинина), 1.3 кг печінки, 2 кг. сала, 6 шт. яєць, 600г. цибулі, 3 ст. л. солі . Всі компоненти перекрутити на м'ясорубку, додати яйця, перемішати, витримати 10-15 хв .Розкласти щільно в 0.5 л. банки (1 см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 120 хв. при тиску 0.45 мПа.
Орієнтовний час стерилізації
Яловичина 60 хв
Курка 40 хв
Риба 25 хв
Овочі 15 хв
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти Сельхозторг
+380 66
+380 66 201 3320
показати
+380 96
+380 96 255 0165
показати

Контактна особа Виктория
* Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua
Продавець на agronovator з: 19.06.2014

Відправлення повідомлення
Вгору