Вагове обладнання Генератори Компресори Транспортери (конвеєри) Лабораторне обладнання та прилади Обладнання для точного землеробства обладнання для брикетування і грануляції Обладнання для обробки сільськогосподарських культур Обладнання для тваринництва Ветеринарне обладнання Вентиляційне обладнання Насосне обладнання Теплотехнічне обладнання Обладнання для водопостачання і каналізації Обладнання для легкої промисловості Обладнання для харчової промисловості Обладнання для виробництва тари та упаковки Обладнання для пакування Холодильне обладнання Садове обладнання, інвентар Тепличне обладнання,інвентар Торгове обладнання Будівельне обладнання Електрообладнання Обладнання для АЗС і нафтобаз Обладнання для шахт і рудників Запчастини для агрегатів та устаткування Ремонт обладнання АПК Оренда обладнання АПК Інше обладнання
Відправлення повідомлення власнику
Автоклав для консервування середній 20 л на 14 літрових банок
Ваше ім'я *
Телефон
E-mail *
Повідомлення *
максимально 4000 символів.
Число на картинці *

Введіть число з картинки ліворуч

Автоклав для консервування середній 20 л на 14 літрових банок

1 350,00 грн./шт.
≈ 47,70 EUR/шт.
≈ 50,73 USD/шт.
Ваше оголошення розміщено як “Безкоштовне”

Ви можете значно збільшити кількість відгуків на розміщене Вами оголошення,
замовивши одну з платних послуг.
 
Додати в обране
27-11-16
Переглядів: 1226
№ 79319
Тип оголошення: Продам
Доставка: Доставка по Україні
Розташування: Україна, Полтавська область, Полтава, Полтава показати на мапі
Власник Сельхозторг
Автоклав для консервування середній 20 л на 14 літрових банок
Автоклав для домашнього консервування Середній
24 півлітрових банок, на 14 літрових банок.

Побутової автоклав призначений для приготування м'ясних, рибних, овочевих і фруктових консервів у домашніх умовах.

Товщина металу бічної стінки - 2 мм, дно 5 мм, кришка 12 мм.
Діаметр варильного бідона 320 мм.
запобіжний Клапан 1/2 ICMA (Італія) 6 Ат
Гумова прокладка (йде в комплекті, а також продаємо окремо).
Місткість: 24 шт ― 0,5 л. або 14 шт ― 1л.
Вага 19 кг
Робочий тиск 3,5-4,5 атм
Робоча температура 120-125 градусів
Товщина стінки 2 мм
Товщина кришки 12 мм
Товщина горловини 8 мм
Діаметр горловини 160 мм
Діаметр корпусу 320 мм

КОМПЛЕКТАЦІЯ:
  • Манометр
  • Термометр
  • Циліндричний корпус
  • Ніпель
  • Решітка
  • Кришка, прокладка гумова
  • запобіжний Клапан 1/2 ICMA (Італія) 6 Ат
  • Притискний механізм болти
  • Паспорт та інструкція по експлуатації

Автоклав надійно знищує бактерії; істотно знижує період виготовлення консервируемых продуктів, поліпшує смакові властивості і якість виготовлених вами консервів, підвищує в кілька разів терміни заощадження готової продукції.
Завдяки автоклаву вам не знадобитися витрачати власний час на стерилізацію банок, випарювання кришок і довгий час чекати, коли вони в кінцевому підсумку проварятся.

Рекомендовані рецепти приготування тушкованого м'яса в автоклаві:

«Курка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки розміром приблизно 40х60мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, покласти в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закатати. Стерилізувати 90 хв при тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.

«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (річкова, морська) риба. Потрошеную рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку ― цілком, побільше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0,45 мПа.

« Риба з овочами»
1кг. цибулі,1 кг моркви, 2 кг помідорів, 400 р. рослинного масла, 200г. цукру, 3 ст. л. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибуля, помідори дрібно нашаткувати, моркву ~ на крупну тертку, потрошеную рибу без голови, хвоста і плавників обробити порційно. Всі компоненти скласти в ємність, перемішати з сіллю, цукром, олією ( якщо риба жирна, рослинного масла можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0.45 мПа (якщо у риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. при тому ж робочому тиску)

«Печінковий паштет»
2 кг. м'яса (яловичина або нежирна свинина), 1.3 кг печінки, 2 кг. сала, 6 шт. яєць, 600г. цибулі, 3 ст. л. солі . Всі компоненти перекрутити на м'ясорубку, додати яйця, перемішати, витримати 10-15 хв .Розкласти щільно в 0.5 л. банки (1 см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 120 хв. при тиску 0.45 мПа.
Орієнтовний час стерилізації
Яловичина 60 хв
Курка 40 хв
Риба 25 хв
Овочі 15 хв
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти продавця
Відправлення повідомлення
Ім'я: менеджер
Організація: Сельхозторг
Телефон:
+380 99 336 7682
+380 97 064 2925
Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua
Ваше ім'я*
Ваш E-mail*
Ваш телефон
Повідомлення*
Перевірочний код :
 


«Агроноватор»

Ви дійсно бажаєте видалити дане оголошення?
Піднятися нагору