Хлібопекарські подові печі електричні і газові (на газу) Нові.

111 019,50 грн.
≈ 3 834,85 EUR
≈ 4 142,40 USD
Зв'язатися з продавцем
Розташування: Україна, Київська область, Київ
13.03.2017
Дата розміщення:
662
Кількість переглядів:
147567
Номер оголошення:

Додаткова інформація російська
Подова піч — це піч, яка складається з кількох ярусів, де випічка відбувається без обдування, за рахунок рівномірного нагріву пекарної камери. Подові печі використовують у хлібобулочному і кондитерському виробництві. З їх допомогою можна випікати хліб, булочки, пироги, суфле, бісквіти та інші вироби. Принцип роботи подових печей полягає в тому, що гаряче повітря всередині кам'яного поду рівномірно розподіляє тепло по всій його поверхні. Завдяки цьому досягається ідеальне пропікання. Випічка на кам'яному поді печі забезпечує збереження ароматичних властивостей продукції. Тому вироби, випечені в подової печі мають виражені смакові якості домашніх жарових печей
Головним достоїнством подових печей є незалежне керування режимом роботи кожного поду (секції).
Подові печі бувають як електричні, так і газові.
Телефонуйте! ДОСТАВКА ПО ВСІЙ УКРАЇНІ!!
Розрахунок вартості, рекомендації та підбір обладнання для вашого виробництва. Виробничі заводи, комбінати, цеху і малі виробництва "під ключ"
Карина ― спеціаліст з промислового обладнання
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти ООО ТоргПарк
+380 93
+380 93 962 5595
показати
+380 67
+380 67 407 4841
показати
+380 66
+380 66 676 6171
показати
+380 44
+380 44 353 1091
показати

Контактна особа Елена
* Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua

Продавець на agronovator з: 25.03.2015

Відправлення повідомлення
Вгору