Вагове обладнання Генератори Компресори Транспортери (конвеєри) Лабораторне обладнання та прилади Обладнання для точного землеробства обладнання для брикетування і грануляції Обладнання для обробки сільськогосподарських культур Обладнання для тваринництва Ветеринарне обладнання Вентиляційне обладнання Насосне обладнання Теплотехнічне обладнання Обладнання для водопостачання і каналізації Обладнання для легкої промисловості Обладнання для харчової промисловості Обладнання для виробництва тари та упаковки Обладнання для пакування Холодильне обладнання Садове обладнання, інвентар Тепличне обладнання,інвентар Торгове обладнання Будівельне обладнання Електрообладнання Обладнання для АЗС і нафтобаз Обладнання для шахт і рудників Запчастини для агрегатів та устаткування Ремонт обладнання АПК Оренда обладнання АПК Інше обладнання
Відправлення повідомлення власнику
Апарат для приготування при низькій температурі Sirman Softcooker S GN 2/3 (БН)
Ваше ім'я *
Телефон
E-mail *
Повідомлення *
максимально 4000 символів.
Число на картинці *

Введіть число з картинки ліворуч

Апарат для приготування при низькій температурі Sirman Softcooker S GN 2/3 (БН)

12 294,45 грн.
≈ 426,03 EUR
≈ 452,27 USD
Ваше оголошення розміщено як “Безкоштовне”

Ви можете значно збільшити кількість відгуків на розміщене Вами оголошення,
замовивши одну з платних послуг.
 
Додати в обране
10-02-17
Переглядів: 702
№ 145592
Тип оголошення: Продам
Розташування: Україна, Київська область, Київ, Київ
Апарат для приготування при низькій температурі Sirman Softcooker S GN 2/3 (БН)
Додаткова інформація: російська
Технические характеристики:
  • Габаритные размеры – 390*360*300 мм
  • Рабочая температура от 40С до 115С
  • Инновационная система поддержания температуры с высокой точностью +/- 0,03С
  • Корпус выполнен из специальной нержавеющей стали IP X3
  • Специальная плексигласовая термостойкая крышка
  • Емкость GN 2/3 (200)
  • Объем (max), л – 14
  • Мощность, кВт – 1,15
  • Напряжение, В – 220
  • Вес, кг – 5
Описание:
Аппарат для Sous Vide Sirman (SoftCooker S GN 2/3) Название Sous Vide (произносится Су Вид) французского происхождения и буквально означает “в вакууме”. Sous Vide представляет собой технику приготовления пищи, в которой главное условие – это тщательный контроль над температурным режимом. Этот метод называют также “низкотемпературной готовкой”, потому что пища готовится при температуре, которую обычно имеют блюда при подаче к столу
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти продавця
Відправлення повідомлення
Ім'я: Елена
Організація: ООО ТоргПарк
Телефон:
+380 93 962 5595
+380 67 407 4841
+380 66 676 6171
+380 44 353 1091
Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua
Ваше ім'я*
Ваш E-mail*
Ваш телефон
Повідомлення*
Перевірочний код :
 


«Агроноватор»

Ви дійсно бажаєте видалити дане оголошення?
Піднятися нагору