→ → → → → Апарат Pacojet Sirman (Італія). Перемелює заморожені продукти (22С) без розморожування!! у пюре, муси, паш
Вагове обладнання Генератори Компресори Транспортери (конвеєри) Лабораторне обладнання та прилади Обладнання для точного землеробства обладнання для брикетування і грануляції Обладнання для обробки сільськогосподарських культур Обладнання для тваринництва Ветеринарне обладнання Вентиляційне обладнання Насосне обладнання Теплотехнічне обладнання Обладнання для водопостачання і каналізації Обладнання для легкої промисловості Обладнання для харчової промисловості Обладнання для виробництва тари та упаковки Обладнання для пакування Холодильне обладнання Садове обладнання, інвентар Тепличне обладнання,інвентар Торгове обладнання Будівельне обладнання Електрообладнання Обладнання для АЗС і нафтобаз Обладнання для шахт і рудників Запчастини для агрегатів та устаткування Ремонт обладнання АПК Оренда обладнання АПК Інше обладнання
Відправлення повідомлення власнику
Апарат Pacojet Sirman (Італія). Перемелює заморожені продукти (22С) без розморожування!! у пюре, муси, паш
Ваше ім'я *
Телефон
E-mail *
Повідомлення *
максимально 4000 символів.
Число на картинці *

Введіть число з картинки ліворуч

Апарат Pacojet Sirman (Італія). Перемелює заморожені продукти (22С) без розморожування!! у пюре, муси, паш

Договірна
Ваше оголошення розміщено як “Безкоштовне”

Ви можете значно збільшити кількість відгуків на розміщене Вами оголошення,
замовивши одну з платних послуг.
 
Додати в обране
15-02-17
Переглядів: 19
№ 147709
Тип оголошення: Продам
Розташування: Україна, Київська область, Київ, Київ
Власник ООО ТоргПарк
Апарат Pacojet Sirman (Італія). Перемелює заморожені продукти (22С) без розморожування!! у пюре, муси, паш
Додаткова інформація: російська
Аппарат PacoJet ― это инновационная технология, которая позволяет за считанные секунды превратить замороженные свежие продукты (без предварительного их размораживания) в пюре, муссы, паштеты, супы, мороженое, сорбеты и всевозможные десерты. Особенность процесса заключается в том, что продукты, из которых готовится масса-пюре, хранятся при температуре до -20...-22С.
Технические характеристики Pacojet:
  • Ёмкость контейнера: 1л
  • Максимальное заполнение: 0,8 л
  • Идеальная температура пакотирования для продуктов: ― 22°C
  • Скорость вращения: 2000 об/мин.
  • Избыточное давление: 1,2 bar
  • Подключение: 220В, 1000Вт
  • Габаритные размеры: 498х182х360 мм 
- Консультации по организации предприятий общественного питания. 
― Проект расстановки оборудования с учетом особенностей меню, технологических процессов и пожеланий заказчика. 
― Комплексное оснащение кухни ресторана, бара, кафе, пиццерий, столовых и других предприятий пищевой промышленности "под ключ". 
 
• Доставка в любую точку Украины! 
• Гарантия. Монтаж. Сервис.
В базовую комплектацию входит: аппарат Pacojet; один контейнер из нержавеющей стали с крышкой; один предохранительный контейнер с крышкой; нож; комплект для чистки.

PacoJet готовит одну порцию продукта за 20 секунд или весь контейнер за менее чем 4 минуты.
С PacoJet вы с легкостью приготовите за час:
  • 15л сорбета или мороженого 15 различных сортов
  • 15 кг воздушных муссов, паштетов или нежнейшего фарша 
  • 15 порций супа в различных вариантах и многое другое...

  Страна производитель: Италия    
• Доставка в любую точку Украины (скидки до 50%)!
• Гарантия. Монтаж. Сервис.
• Доступно в кредит или рассрочку.
• Комплексное оснащение кондитерских отделов, цехов, продуктовых магазинов и объектов общепита «открытие под ключ».
• Проект и расстановка оборудования. БЕСПЛАТНО!
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти продавця
Відправлення повідомлення
Ім'я: Елена
Організація: ООО ТоргПарк
Телефон:
+380 93 962 5595
+380 67 407 4841
+380 66 676 6171
+380 44 353 1091
Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua
Ваше ім'я*
Ваш E-mail*
Ваш телефон
Повідомлення*
Перевірочний код :
 


«Агроноватор»

Ви дійсно бажаєте видалити дане оголошення?
Піднятися нагору