→ → → → → Апарат Pacojet Sirman (Італія). Перемелює заморожені продукти (22С) без розморожування!! у пюре, муси, паш
Вагове обладнання Генератори Компресори Транспортери (конвеєри) Лабораторне обладнання та прилади Обладнання для точного землеробства обладнання для брикетування і грануляції Обладнання для обробки сільськогосподарських культур Обладнання для тваринництва Ветеринарне обладнання Вентиляційне обладнання Насосне обладнання Теплотехнічне обладнання Обладнання для водопостачання і каналізації Обладнання для легкої промисловості Обладнання для харчової промисловості Обладнання для виробництва тари та упаковки Обладнання для пакування Холодильне обладнання Садове обладнання, інвентар Тепличне обладнання,інвентар Торгове обладнання Будівельне обладнання Електрообладнання Обладнання для АЗС і нафтобаз Обладнання для шахт і рудників Запчастини для агрегатів та устаткування Ремонт обладнання АПК Оренда обладнання АПК Інше обладнання
Відправлення повідомлення власнику
Апарат Pacojet Sirman (Італія). Перемелює заморожені продукти (22С) без розморожування!! у пюре, муси, паш
Ваше ім'я *
Телефон
E-mail *
Повідомлення *
максимально 4000 символів.
Число на картинці *

Введіть число з картинки ліворуч

Апарат Pacojet Sirman (Італія). Перемелює заморожені продукти (22С) без розморожування!! у пюре, муси, паш

Договірна
Ваше оголошення розміщено як “Безкоштовне”

Ви можете значно збільшити кількість відгуків на розміщене Вами оголошення,
замовивши одну з платних послуг.
 
Додати в обране
24-11-16
Переглядів: 10
№ 147709
Тип оголошення: Продам
Розташування: Україна, Київська область, Київ, Київ
Власник ООО ТоргПарк
Апарат Pacojet Sirman (Італія). Перемелює заморожені продукти (22С) без розморожування!! у пюре, муси, паш
Апарат PacoJet ― це інноваційна технологія, яка дозволяє за лічені секунди перетворити заморожені свіжі продукти (без попереднього розморожування) в пюре, муси, паштети, супи, морозиво, сорбети і всілякі десерти. Особливість цього процесу полягає в тому, що продукти, з яких готується маса-пюре, зберігаються при температурі до -20...-22С.
Технічні характеристики Pacojet:
  • Ємність контейнера: 1л
  • Максимальне заповнення: 0,8 л
  • Ідеальна температура пакотирования для продуктів: ― 22°C
  • Швидкість обертання: 2000 об/хв.
  • Надлишковий тиск: 1,2 bar
  • Підключення: 220В, 1000Вт
  • Габаритні розміри: 498х182х360 мм
- Консультації з організації підприємств громадського харчування.
― Проект розміщення обладнання з урахуванням особливостей меню, технологічних процесів і побажань замовника.
― Комплексне оснащення кухні ресторану, бару, кафе, піцерій, їдалень та інших підприємств харчової промисловості "під ключ".
 
• Доставка в будь-яку точку України!
• Гарантія. Монтаж. Сервіс.
У базову комплектацію входить: апарат Pacojet; один контейнер з нержавіючої сталі з кришкою; один запобіжний контейнер з кришкою; ніж; комплект для чищення.

PacoJet готує одну порцію продукту через 20 секунд або весь контейнер за менш ніж 4 хвилини.
З PacoJet ви з легкістю приготуєте за годину:
  • 15л сорбету або морозива 15 різних сортів
  • 15 кг повітряних мусів, паштетів або найніжнішого фаршу
  • 15 порцій супу в різних варіантах і багато іншого...

  Країна виробник: Італія
• Доставка в будь-яку точку України (знижки до 50%)!
• Гарантія. Монтаж. Сервіс.
• Доступний в кредит або в розстрочку.
• Комплексне оснащення кондитерських відділів, цехів, продуктових магазинів та об'єктів громадського харчування «відкриття під ключ».
• Проект і розстановка обладнання. БЕЗКОШТОВНО!
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти продавця
Відправлення повідомлення
Ім'я: Елена
Організація: ООО ТоргПарк
Телефон:
+380 93 962 5595
+380 67 407 4841
+380 66 676 6171
+380 44 353 1091
Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua
Ваше ім'я*
Ваш E-mail*
Ваш телефон
Повідомлення*
Перевірочний код :
 


«Агроноватор»

Ви дійсно бажаєте видалити дане оголошення?
Піднятися нагору