Пароконвектомат RATIONAL Combi Master 61 СМ

160 590,51 грн.
≈ 5 547,13 EUR
≈ 5 992,01 USD
Зв'язатися з продавцем
Розташування: Україна, Київська область, Київ
05.03.2017
Дата розміщення:
688
Кількість переглядів:
145521
Номер оголошення:

Додаткова інформація російська
Технічні характеристики:
  • Електричний бойлерний пароконвектомат.
  • Місткість: 6 х GN 1/1.
  • Максимальна висота завантаження на висоті 1,60 м.
  • Габарити 847х757х771 мм.
  • Загальна споживана потужність: 10 кВт.
  • Напруга: 380 Ст.
  • Електромеханічне управління.
  • Температурний зонд вимірює температуру усередині продукту.
  • Вбудований ручний душ.
Професійний пароконвектомат RATIONAL Combi Master 61 СМ для кухні невеликого ресторану, кафе, бару. Може запікати, смажити, готувати на грилі, на пару, гасити, бланшувати. Оптимальна конструкція дозволить максимально використовувати простір невеликого приміщення
Деталі пароконвектомата RATIONAL Combi Master 61 СМ виготовлені з нержавіючої сталі і корозійностійких матеріалів.
Скляна двері робочої камери пароконвектомата RATIONAL Combi Master CM61 і галогенна підсвічування дозволяє контролювати процес приготування страви.
Подвійне засклення сприяє мінімальних втрат тепла з робочої камери, Температура зовнішнього скла дверцят нагрівається максимум до 70С при температурі робочої камери 270С.
Робоча камера пароконвектомата без стиків, з закругленими кутами, для спрощення очищення, оснащена запобіжним пристроєм на випадок скупчення рідини.
Дверна ручка з функцією легкого відкривання і функцією автоматичного зачинення дверцят.
В пароконвектомат RATIONAL Combi Master 61 СМ закладені 5 робочих режимів:
  • Робочий режим «гаряче повітря» (t=30-300С) — ідеально підходить для смаження, грилю, запікання або випічки.
  • Робочий режим «приготування на пару» (t=100С) — ідеально підходить для бланшування, варіння, приготування на пару, варіння на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
  • Завдяки комбінації пари і гарячого повітря (t=30-300С) исключаетсявысыхание їжі, мінімізується втрата ваги вихідного продукту і забезпечується рівномірний підрум'янення. З допомогою цього режиму можна приготувати печеню, рулети, запечені овочі, картопляну запіканку, різні види омлетів і т. д.
  • Низькотемпературний пар (t=30-99С) — приготування в щадному режимі при максимальному насиченні пара і температурі нижче 100С можна приготувати вишукані страви як крем, карамель, овочеві суфле, рибу.
  • Регенерація Finishing (t=30-300С) — дозволяє скасувати необхідність тривалого збереження страв у гарячому стані. Незадовго до подачі на стіл страви розігріваються в режимі Finishing до потрібної температури.
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти ООО ТоргПарк
+380 93
+380 93 962 5595
показати
+380 67
+380 67 407 4841
показати
+380 66
+380 66 676 6171
показати
+380 44
+380 44 353 1091
показати

Контактна особа Елена
* Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua

Продавець на agronovator з: 25.03.2015

Відправлення повідомлення
Вгору