Відправлення повідомлення власнику
Солод житній ферментований неферментованого.
Ваше ім'я *
Телефон
E-mail *
Повідомлення *
максимально 4000 символів.
Число на картинці *

Введіть число з картинки ліворуч

Солод житній ферментований неферментованого.

12,50 грн./кг
≈ 0,44 EUR/кг
≈ 0,47 USD/кг
Ваше оголошення розміщено як “Безкоштовне”

Ви можете значно збільшити кількість відгуків на розміщене Вами оголошення,
замовивши одну з платних послуг.
 
Додати в обране
02-12-15
Переглядів: 843
№ 71691
Тип оголошення: Продам
Розташування: Україна, Житомирська область, Чуднівський район, Чуднів показати на мапі
Солод житній ферментований неферментованого.
Пропоную Вам солод житній ферментований неферментованого.
Продам солод житній ТМ Чудновський солод
Ціна оптом: 12.50 грн. кг з ПДВ
Солод житній ферментований неферментованого ТМ "Чуднівський Солод" (Україна, Житомирська обл. Р. Чуднів). Входити в рецептуру пряників, хліба, кондитерських виробів та квасу. Фасування в мішках по 40 кг. Відвантаження зі складу в м Чуднов. Можлива доставка за рахунок покупця.
Солод житній — ферментований і не ферментований — ТМ «Мальт» (Україна, Житомирська обл. р. Чуднів). Входить у рецептуру квасу, хліба, печива, кондитерських виробів та квасу.
Солод – це натуральний продукт, до складу якого входять яскраво виражені натуральні властивості. Він використовується в хлібопеченні, пивоварінні, дріжджовому виробництві та винокурении (виробництво спирту). Ячмінний і пшеничний солод застосовують в пивоварному виробництві. Житній солод оптимально підходить для виробництва спирту і хлібопечення.
Виробництво цього продукту грунтується на томлінні, пророщуванні, термічній обробці, а також розмелі зернових культур (пшениці, ячменю, жита). При виробництві не використовуються прискорювачі хімічних процесів. Тому це натуральний чистий продукт.
Активність ферментів у ферментованого солоду невелика. Адже на стадіях сушіння і томління висока температура призводить до інактивації ферментів. З-за чого житній ферментований солод не потрібно розглядати як ферментний препарат. Це добавка, що покращує аромат, колір і смак житнього м'якушки. Екстракт солоду – це поліпшувач борошна. Він забезпечує еластичність тексту, посилює водопоглинання, підсилює бродіння, покращує структуру хлібного м'якушки. Так червоний солод використовують у житньому та пшеничному хлібі. Він надає виробам характерний смак і аромат чорного хліба. У повсякденній їжі цей продукт також застосовують. Його додають у перші страви, фруктові пюре, салати, гарніри.
Солод – це головний матеріал при виробництві пива. Його запахом, кольором і смаком визначається тип пива. З ячмінного солоду виготовляють сорти пива найкращих показників якості. Його цінні поживні якості позитивно впливають на організм. Екстракт солоду багатий мікроелементами і розчинними речовинами, що містяться в зернових культурах. Солод містить магній, фосфор, кальцій, марганець, вітаміни групи В і Є. Цей цінний продукт з високим вмістом білка.
При захворюваннях шлунково-кишкового тракту корисний ячмінний солод. Ячмінні зерна містять нерозчинну клітковину, що стимулює роботу кишечника.
При анеміях і виснаженнях рекомендується житній солод. Це енергетичне високоефективне харчування, що володіє загальнозміцнюючою, відновлюючою дією. Також надає неоціненну користь у післяопераційний період. Його ще вживають для нарощування м'язової маси. Це досить цінний діабетичний продукт. Адже він містить в складі речовини, що сприяють стабілізації рівня цукру в організмі.
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти продавця
Відправлення повідомлення
Ім'я: Руслан
Організація: ФОП "МАЛЬТ"
Телефон:
+380 97 7747756
Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua
Ваше ім'я*
Ваш E-mail*
Ваш телефон
Повідомлення*
Перевірочний код :
 


«Агроноватор»

Ви дійсно бажаєте видалити дане оголошення?
Піднятися нагору