Відправлення повідомлення власнику
Батат: розсада, черенки, корнеплоди.
Ваше ім'я *
Телефон
E-mail *
Повідомлення *
максимально 4000 символів.
Число на картинці *

Введіть число з картинки ліворуч

Батат: розсада, черенки, корнеплоди.

5,00 грн./шт.
≈ 0,18 EUR/шт.
≈ 0,19 USD/шт.
Ваше оголошення розміщено як “Безкоштовне”

Ви можете значно збільшити кількість відгуків на розміщене Вами оголошення,
замовивши одну з платних послуг.
 
Додати в обране
09-01-16
Переглядів: 2212
№ 78123
Тип оголошення: Продам
Розташування: Україна, Полтавська область, Чорнухинський район, Чорнухи показати на мапі
Батат: розсада, черенки, корнеплоди.
Батат багаторічна рослина сімейства Вьюнковые (Comvolvulaceae), походить з районів Південної Америки, в культурі вирощують як однорічна з періодом вегетації від 3,5 до 8 місяців. Кореневі бульби рослини широко використовують в їжу і для промислової переробки, вони містять 27% крохмалю, 5-6% розчинних вуглеводів, більше 3% білка, мінеральні солі, аскорбінову кислоту, каротин, вітаміни A і B6. За вмістом вуглеводів, кальцію і заліза батат помітно перевершує картопля, а його калорійність в півтора рази вище. Особливо корисний батат людям, які страждають шлунково-кишковими захворюваннями. Нещодавно він був внесений у список «антидіабетичних» продуктів завдяки його здатності стабілізувати рівень глюкози в крові. Надземна маса батату — хороший корм для худоби. Кореневі бульби батату округло-овальної, веретеновидной форми, їх поверхня гладка, рідше шорстка або злегка ребриста. Забарвлення шкірки і м'якоті біла, жовта, рожева, фіолетова — це важливий сортовий ознака. Середня маса одного корнеклубня 0,5-1 кг, окремі досягають 20-25 кг Сорти батату поділяють на овочеві і десертні; овочеві мають біле або жовтувате м'якоть, десертні — від рожевого до фіолетового, іноді білу. Всі сорти більш або менш солодкі. У Китаї солодкий картопля називають плодом довголіття і вважають, що він володіє протираковими властивостями, відновлює еластичність судин, стимулює активність печінки і нирок, корисний при грипі. Здоровим людям його рекомендують як загальнозміцнюючий засіб. Бульби батату можна їсти сирими, смажити як картопля, використовувати для фарширування перцю, приготування котлет, варити. До речі, вариться він швидше картоплі. Смажений і (особливо смачний) печений батат вважається прекрасним гарніром до м'яса.

В наявності 12 сортів.
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти продавця
Відправлення повідомлення
Ім'я: Александр
Організація: Александр
Телефон:
+380 95 6141209
+380 68 2870369
Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua
Ваше ім'я*
Ваш E-mail*
Ваш телефон
Повідомлення*
Перевірочний код :
 


«Агроноватор»

Ви дійсно бажаєте видалити дане оголошення?
Піднятися нагору