Відправлення повідомлення власнику
Молоко сухе знежирене 1,5% строго по ДСТУ 4273:2003
Ваше ім'я *
Телефон
E-mail *
Повідомлення *
максимально 4000 символів.
Число на картинці *

Введіть число з картинки ліворуч

Молоко сухе знежирене 1,5% строго по ДСТУ 4273:2003

48,00 грн./кг
≈ 1,70 EUR/кг
≈ 1,80 USD/кг
Ваше оголошення розміщено як “Безкоштовне”

Ви можете значно збільшити кількість відгуків на розміщене Вами оголошення,
замовивши одну з платних послуг.
 
Додати в обране
20-10-15
Переглядів: 537
№ 112191
Тип оголошення: Продам
Доставка: Самовивіз, Доставка кур'єром Доставка поштою Доставка по Україні
Розташування: Україна, Київська область, Київ, Київ показати на мапі
Молоко сухе знежирене 1,5% строго по ДСТУ 4273:2003
Можливий експорт!
Сухе молоко являє собою розчинний порошок, отриманий висушуванням нормалізованого пастеризованого коров'ячого молока. Зазвичай розводиться в теплій воді і вживається в якості напою, при цьому, як стверджують виробники, зберігає всі корисні властивості свіжого пастеризованого молока.
Історія «винаходу» сухого молока йде у початок XIX століття. Багато століть люди вживали молоко в свіжому вигляді, але з розширенням кордонів, з'явилася необхідність «запасатися» молоком, адже, наприклад, солдати і мандрівники були позбавлені цього поживного напою, так як він абсолютно не витримував транспортування і мав дуже маленький термін зберігання. Перша згадка про сухому молоці відносять до 1792 році, коли в «Працях Вільного Економічного Суспільства» Іван Еріх записав, що жителі східних областей, вымораживая молоко, отримували «Великі запаси молочних брил». І ось в 1802 році штаб-лікар Осип Кричевський вирішив проблему, вперше отримавши продукт, широко відомий в наш час як сухе молоко. Але його виробництво в промислових масштабах було налагоджено, коли були запатентовані вальцьові сушарки в 1837 році Вільямом Ньютоном (в основі його способу лежать ті ж принципи, на яких досі існує сучасне виробництво згущеного молока) і процес був поставлений на потік. До речі, засновником першого комерційного виробництва сухого молока (1832 рік) є наш співвітчизник, російський хімік М. Дирчов, а в 1855 році Т. З. Гримвэйд отримав патент на виробництво даного продукту.
Для приготування сухого молока свіже коров'яче молоко нормалізують, пастеризують і згущують. Потім проводять гомогенізацію згущеного молока і його сушіння на розпилювальних або вальцьових сушарках. На розпилювальних установках молоко сушать при температурі 150-180 °C.
Розпилювальні сушарки користуються більшою популярністю у виробників з-за високої продуктивності і постійної якості сухого молока.
Спочатку для сушіння молока використовувалися переважно вальцьові сушарки, засновані на методі кондуктивної сушіння. Зазвичай на вальцьові сушарку надходить концентрат незбираного молока після мультициклонных выпарных апаратів з вмістом сухих речовин близько 40 %. Готовий продукт має залишкову вологість близько 3 %. Сухе молоко, вироблене на вальцьових сушарках, має особливі органолептичні властивості. При зіткненні згущеного молока з нагрітою поверхнею барабана відбувається його карамелізація. Таким чином, молоко, висушене на вальцьових сушарках, має своєрідний присмак карамелі. Сухе молоко вальцьового сушіння має велику кількість вільних жирів, тому є незамінним інгредієнтом в шоколадної промисловості, що дозволяє значно скоротити кількість дорогого масла какао. Суттєвим недоліком такого виду сушіння є мала продуктивність: в залежності від величини вальцьового установки до 1000 кг/год
Після сушіння молоко просівають і охолоджують.
Сухе молоко виробляється відповідно до ГОСТ 4495-87 «Молоко незбиране сухе» і ГОСТ Р 52791-2007 «Консерви молочні. Молоко сухе. Технічні умови».
Сухе молоко має широке застосування в харчовій промисловості, особливо у складі сухих каш, дитячих сухих сумішей, морозива, кондитерських виробів (випічка, цукерки, печиво), згущеного молока, хліба, макаронів і йогуртів. Також його використовують для відновлення молока при випуску цільномолочної продукції в галузях, які відчувають в них недолік. Сухе молоко зручно брати з собою в подорожі і туристичні походи, адже його досить розбавити теплою водою, щоб отримати смачний і біологічно цінний напій. Ще його можна додавати в каву або чай замість звичайного молока – це дуже зручно при авіаперельотах і пересування залізничним транспортом.
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти продавця
Відправлення повідомлення
Ім'я: Менеджер Компании
Організація: АМБРЕРА
Телефон:
+380 95 7337783
Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua
Ваше ім'я*
Ваш E-mail*
Ваш телефон
Повідомлення*
Перевірочний код :
 


«Агроноватор»

Ви дійсно бажаєте видалити дане оголошення?
Піднятися нагору