рисове борошно оптом по Україні

Договірна
Зв'язатися з продавцем
Розташування: Україна, Київська область, Київ показати карту
Доставка: Самовивіз, Доставка по Україні
23.02.2017
Дата розміщення:
575
Кількість переглядів:
108666
Номер оголошення:

Додаткова інформація російська
БОРОШНО РИСОВЕ – СИРОВИНА ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ.
Відмінною особливістю рисового борошна є те, що воно відноситься до крахмалосодержащему ( близько 80% ) сировини, у якого відсутня клейковина. Володіє високими і стабільними функціональними властивостями: водоутримувальна, жироудерживающая, гелеутворююча здатність; рекомендована гидротация рисового борошна 1:4, 1:6. На відміну від генетично модифікованих добавок, рисове борошно є природним продуктом. Рисове борошно не містить білок глютен, який навіть для здорових людей є харчовим подразником.
Таким чином, рисова мука знаходить широке застосування при лікувальному і дієтичному харчуванні.
Області застосування рисової муки: дитяче та дієтичне харчування ( на виробництві швидко завариваемых каш і рослинних консервів); виробництво м'ясних консервів, паштетів, сосисок, ковбас, м'ясного фаршу; виробництво сирків, майонезів, вареного згущеного молока, йогуртів, соусів, кетчупів; виробництво хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, пеллетів
( чіпси ); виробництво рибних консервів, котлет, оселедцевого олії. Паніровка: рисове борошно як найкращий засіб для сухої панірування курки, риби, овочів і картопляних котлет.
Використовуючи рисову борошно при виробництві ковбасних виробів, замінюємо нативні і хімічно модифіковані крохмалі, що перевершують її за вартістю, скорочуємо термопотери і збільшуємо вихід готових виробів. В молочній промисловості рисову борошно можна використовувати, як ефективний загусник запобігає розшарування після замішування. Додавання рисової муки до низьких сортів пшеничного борошна виходять вироби більш світлих відтінків, що робить актуальним застосування рисового борошна у багатьох рецептах кондитерських виробів. У виробництві макаронних виробів рисове борошно застосовується для зміцнення структури макаронної продукції. При виробництві виробів переробки рибопродуктів у разі, коли вміст вільної вологи в рибних виробах небажано і потрібно посилити зв'язок між його компонентами, пропонуємо в рибну сировину вводити добавку – рисову муку.
Варто зазначити, що у виробників на базі рисового борошна є можливість виробляти найрізноманітнішу продукцію у хлібопекарському, м'ясному або молочному виробництві, при виробництві макаронів, соусів, кетчупів, майонезів і навіть морозива.
Готові до співпраці з зацікавленими особами.
Вся продукція на сайті http://agrosnab.agronovator.ua/
Дана пропозиція наведена для ознайомлення. По точну інформацію звертайтеся до продавця.
Контакти Агроснаб. ООО
+380 50
+380 50 3875858
показати
+380 99
+380 99 3730069
показати
+380 44
+380 44 4001255
показати

Контактна особа Вадим.
* Будь ласка, повідомте продавця, що ви знайшли оголошення на Agronovator.ua

ometsinski
Продавець на agronovator з: 24.11.2012

Відправлення повідомлення
Вгору