Обладнання для харчової промисловості

Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Волинська область, Ковельський район
сьогодні
39,00 грн.
≈ 1,26 EUR
≈ 1,38 USD
Додати в обране
Україна, Волинська область, Луцький район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Житомирська область, Житомир
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Волинська область, Ковельський район
сьогодні
32 000,00 грн./шт.
≈ 1 034,84 EUR/шт.
≈ 1 135,94 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Житомирська область, Житомир
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Обладнання для харчової промисловості
Поняття «обладнання для харчової промисловості» охоплює великий спектр апаратів, агрегатів, машин, які є необхідними у виробництві та переробці харчової продукції. До устаткування для харчової промисловості відносять: варильні, коптильні і холодильні камери, емульгатори, насоси і безліч іншого обладнання. Обладнання для харчової промисловості здійснює обробку продукції, яка в подальшому використовується для харчування людей, тому сучасне обладнання, в основному, виготовляють з нержавіючої сталі і нешкідливих матеріалів, які не впливають на якість продуктів.