Обладнання для харчової промисловості

Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Житомирська область, Житомир
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Волинська область, Луцький район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
350 000,00 грн./шт.
≈ 10 590,02 EUR/шт.
≈ 12 573,52 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Житомирська область, Житомир
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
09-04-21
Договірна
Додати в обране
Обладнання для харчової промисловості
Поняття «обладнання для харчової промисловості» охоплює великий спектр апаратів, агрегатів, машин, які є необхідними у виробництві та переробці харчової продукції. До устаткування для харчової промисловості відносять: варильні, коптильні і холодильні камери, емульгатори, насоси і безліч іншого обладнання. Обладнання для харчової промисловості здійснює обробку продукції, яка в подальшому використовується для харчування людей, тому сучасне обладнання, в основному, виготовляють з нержавіючої сталі і нешкідливих матеріалів, які не впливають на якість продуктів.