Продукція тваринного походження

Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Вінницька область, Вінницький район
14-06-18
Договірна
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Лубенський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Бородянський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
сьогодні
50,00 грн./100 г
≈ 1,64 EUR/100 г
≈ 1,89 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Київська область, Києво-Святошинський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Полтавський район
сьогодні
9,00 грн./шт.
≈ 0,29 EUR/шт.
≈ 0,34 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Кременчуцький район
сьогодні
32,00 грн./кг
≈ 1,05 EUR/кг
≈ 1,21 USD/кг
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Снятинський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Львівська область, Буський район
сьогодні
130,00 грн./кг
≈ 4,25 EUR/кг
≈ 4,90 USD/кг
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
сьогодні
40,00 грн./шт.
≈ 1,31 EUR/шт.
≈ 1,51 USD/шт.
Додати в обране
Україна
сьогодні
40,00 грн./100 г
≈ 1,31 EUR/100 г
≈ 1,51 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Київська область, Бородянський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Кременчуцький район
сьогодні
37,00 грн./кг
≈ 1,21 EUR/кг
≈ 1,40 USD/кг
Додати в обране
Продукція тваринного походження
Продукцію, яку отримують в результаті утримання і вирощування тварин, називають продуктами тваринництва. До продуктів тваринництва відносять продукцію отриману з сільськогосподарської або дикої худоби, риб, комах, свиней та іншої живності. Продукти тваринництва відіграють величезну роль у забезпеченні населення продуктами харчування, а для багатьох галузей промисловості вона є вихідною сировиною для виробництва предметів щоденного вжитку. Продукти тваринництва складають велику частку в харчуванні населення, даючи 40% загальних харчових продуктів.