Agronovator та Agriline об'єднуються!
Публікація оголошень та будь-які платні послуги будуть недоступними вже найближчим часом.
Розміщуйте оголошення на agriline.ua

Продукція тваринного походження

Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Черкаська область, Уманський район
сьогодні
90,00 грн./кг
≈ 2,17 EUR/кг
≈ 2,35 USD/кг
Додати в обране
Україна, Рівненська область
вчора
120,00 грн./кг
≈ 2,90 EUR/кг
≈ 3,13 USD/кг
Додати в обране
Україна, Київська область, Тетіївський район
26-02-24
Договірна
Додати в обране
Україна, Одеська область, Одеса
25-02-24
10,00 грн./кг
≈ 0,24 EUR/кг
≈ 0,26 USD/кг
Додати в обране
Україна, Львівська область, Золочівський район
24-02-24
70,00 грн./л
≈ 1,69 EUR/л
≈ 1,83 USD/л
Додати в обране
Україна, Львівська область, Буський район
20-02-24
200,00 грн./кг
≈ 4,83 EUR/кг
≈ 5,22 USD/кг
Додати в обране
Україна, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район
20-02-24
150,00 грн./100 г
≈ 3,62 EUR/100 г
≈ 3,92 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Дніпропетровська область, Новомосковський район
20-02-24
18,00 грн./100 г
≈ 0,43 EUR/100 г
≈ 0,47 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район
20-02-24
5,00 грн./100 г
≈ 0,12 EUR/100 г
≈ 0,13 USD/100 г
Додати в обране
Польща, Поморське
19-02-24
0,23 EUR/шт.
≈ 0,25 USD/шт.
≈ 9,59 грн./шт.
Додати в обране
Польща, Поморське
19-02-24
0,23 EUR/шт.
≈ 0,25 USD/шт.
≈ 9,59 грн./шт.
Додати в обране
Україна, Київська область, Васильківський район
18-02-24
5,00 грн./шт.
≈ 0,12 EUR/шт.
≈ 0,13 USD/шт.
Додати в обране
Продукція тваринного походження
Продукцію, яку отримують в результаті утримання і вирощування тварин, називають продуктами тваринництва. До продуктів тваринництва відносять продукцію отриману з сільськогосподарської або дикої худоби, риб, комах, свиней та іншої живності. Продукти тваринництва відіграють величезну роль у забезпеченні населення продуктами харчування, а для багатьох галузей промисловості вона є вихідною сировиною для виробництва предметів щоденного вжитку. Продукти тваринництва складають велику частку в харчуванні населення, даючи 40% загальних харчових продуктів.