Продукція тваринного походження

Додати закупівлю
Закупки
Україна, Дніпропетровська область, Днепропетровск
Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна
сьогодні
95,00 грн.
≈ 2,70 EUR
≈ 3,31 USD
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
сьогодні
100,00 грн.
≈ 2,85 EUR
≈ 3,49 USD
Додати в обране
Україна
сьогодні
90,00 грн.
≈ 2,56 EUR
≈ 3,14 USD
Додати в обране
Україна
сьогодні
80,00 грн.
≈ 2,28 EUR
≈ 2,79 USD
Додати в обране
Україна
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна
сьогодні
100,00 грн.
≈ 2,85 EUR
≈ 3,49 USD
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
110,00 грн./кг
≈ 3,13 EUR/кг
≈ 3,84 USD/кг
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
99,00 грн./т
≈ 2,82 EUR/т
≈ 3,45 USD/т
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
18,00 грн./шт.
≈ 0,51 EUR/шт.
≈ 0,63 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
45,00 грн./шт.
≈ 1,28 EUR/шт.
≈ 1,57 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Кременчуцький район
сьогодні
32,00 грн./кг
≈ 0,91 EUR/кг
≈ 1,12 USD/кг
Додати в обране
Україна, Львівська область, Самбірський район
сьогодні
120,00 грн./кг
≈ 3,41 EUR/кг
≈ 4,18 USD/кг
Додати в обране
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
сьогодні
40,00 грн./шт.
≈ 1,14 EUR/шт.
≈ 1,39 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Лубенський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Продукція тваринного походження
Продукцію, яку отримують в результаті утримання і вирощування тварин, називають продуктами тваринництва. До продуктів тваринництва відносять продукцію отриману з сільськогосподарської або дикої худоби, риб, комах, свиней та іншої живності. Продукти тваринництва відіграють величезну роль у забезпеченні населення продуктами харчування, а для багатьох галузей промисловості вона є вихідною сировиною для виробництва предметів щоденного вжитку. Продукти тваринництва складають велику частку в харчуванні населення, даючи 40% загальних харчових продуктів.