Продукція тваринного походження

Додати закупівлю
Закупки
Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Київська область, Київ
сьогодні
38,00 грн.
≈ 1,21 EUR
≈ 1,43 USD
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
сьогодні
30,00 грн.
≈ 0,95 EUR
≈ 1,13 USD
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
130,00 грн./100 г
≈ 4,14 EUR/100 г
≈ 4,89 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
3,00 грн./100 г
≈ 0,10 EUR/100 г
≈ 0,11 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
600,00 грн./л
≈ 19,10 EUR/л
≈ 22,57 USD/л
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
100,00 грн./100 г
≈ 3,18 EUR/100 г
≈ 3,76 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
80,00 грн./кг
≈ 2,55 EUR/кг
≈ 3,01 USD/кг
Додати в обране
Україна
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна
сьогодні
80,00 грн.
≈ 2,55 EUR
≈ 3,01 USD
Додати в обране
Україна
сьогодні
95,00 грн.
≈ 3,02 EUR
≈ 3,57 USD
Додати в обране
Україна
сьогодні
90,00 грн.
≈ 2,86 EUR
≈ 3,39 USD
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
сьогодні
100,00 грн.
≈ 3,18 EUR
≈ 3,76 USD
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
150,00 грн./100 г
≈ 4,77 EUR/100 г
≈ 5,64 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
10 000,00 грн./шт.
≈ 318,33 EUR/шт.
≈ 376,20 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
70,00 грн./л
≈ 2,23 EUR/л
≈ 2,63 USD/л
Додати в обране
Продукція тваринного походження
Продукцію, яку отримують в результаті утримання і вирощування тварин, називають продуктами тваринництва. До продуктів тваринництва відносять продукцію отриману з сільськогосподарської або дикої худоби, риб, комах, свиней та іншої живності. Продукти тваринництва відіграють величезну роль у забезпеченні населення продуктами харчування, а для багатьох галузей промисловості вона є вихідною сировиною для виробництва предметів щоденного вжитку. Продукти тваринництва складають велику частку в харчуванні населення, даючи 40% загальних харчових продуктів.