Продукція тваринного походження

Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Київська область, Бородянський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Бородянський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Бородянський район
вчора
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Бородянський район
вчора
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Бородянський район
вчора
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Бородянський район
вчора
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Бородянський район
вчора
Договірна
Додати в обране
Україна
сьогодні
40,00 грн./100 г
≈ 1,21 EUR/100 г
≈ 1,43 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Львівська область, Буський район
сьогодні
150,00 грн./кг
≈ 4,52 EUR/кг
≈ 5,35 USD/кг
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Снятинський район
сьогодні
25,00 грн./100 г
≈ 0,75 EUR/100 г
≈ 0,89 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Снятинський район
сьогодні
180,00 грн./л
≈ 5,43 EUR/л
≈ 6,43 USD/л
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Лубенський район
вчора
1,00 грн./100 г
≈ 0,03 EUR/100 г
≈ 0,04 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Київська область, Бородянський район
вчора
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Снятинський район
вчора
180,00 грн./л
≈ 5,43 EUR/л
≈ 6,43 USD/л
Додати в обране
Україна, Закарпатська область, Мукачівський район
вчора
40,00 грн./100 г
≈ 1,21 EUR/100 г
≈ 1,43 USD/100 г
Додати в обране
Продукція тваринного походження
Продукцію, яку отримують в результаті утримання і вирощування тварин, називають продуктами тваринництва. До продуктів тваринництва відносять продукцію отриману з сільськогосподарської або дикої худоби, риб, комах, свиней та іншої живності. Продукти тваринництва відіграють величезну роль у забезпеченні населення продуктами харчування, а для багатьох галузей промисловості вона є вихідною сировиною для виробництва предметів щоденного вжитку. Продукти тваринництва складають велику частку в харчуванні населення, даючи 40% загальних харчових продуктів.