Продукція тваринного походження

Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Полтавська область, Лубенський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Закарпатська область, Мукачівський район
сьогодні
40,00 грн./100 г
≈ 1,24 EUR/100 г
≈ 1,42 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Львівська область, Буський район
сьогодні
130,00 грн./кг
≈ 4,02 EUR/кг
≈ 4,61 USD/кг
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Лубенський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Кременчуцький район
сьогодні
37,00 грн./кг
≈ 1,14 EUR/кг
≈ 1,31 USD/кг
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Бородянський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Києво-Святошинський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
сьогодні
80,00 грн./шт.
≈ 2,47 EUR/шт.
≈ 2,84 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Полтава
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Полтава
сьогодні
250,00 грн./кг
≈ 7,73 EUR/кг
≈ 8,87 USD/кг
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Снятинський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Вінницька область, Бершадський район
сьогодні
50,00 грн./шт.
≈ 1,55 EUR/шт.
≈ 1,77 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Снятинський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Кременчуцький район
сьогодні
32,00 грн./кг
≈ 0,99 EUR/кг
≈ 1,14 USD/кг
Додати в обране
Продукція тваринного походження
Продукцію, яку отримують в результаті утримання і вирощування тварин, називають продуктами тваринництва. До продуктів тваринництва відносять продукцію отриману з сільськогосподарської або дикої худоби, риб, комах, свиней та іншої живності. Продукти тваринництва відіграють величезну роль у забезпеченні населення продуктами харчування, а для багатьох галузей промисловості вона є вихідною сировиною для виробництва предметів щоденного вжитку. Продукти тваринництва складають велику частку в харчуванні населення, даючи 40% загальних харчових продуктів.