Agronovator та Agriline об'єднуються!
Публікація оголошень та будь-які платні послуги будуть недоступними вже найближчим часом.
Розміщуйте оголошення на agriline.ua

Продукція тваринного походження

Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Київська область, Васильківський район
вчора
5,00 грн./шт.
≈ 0,12 EUR/шт.
≈ 0,13 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Черкаська область, Уманський район
02-03-24
90,00 грн./кг
≈ 2,12 EUR/кг
≈ 2,31 USD/кг
Додати в обране
Україна, Рівненська область
01-03-24
120,00 грн./кг
≈ 2,83 EUR/кг
≈ 3,08 USD/кг
Додати в обране
Україна, Київська область, Тетіївський район
26-02-24
Договірна
Додати в обране
Україна, Одеська область, Одеса
25-02-24
10,00 грн./кг
≈ 0,24 EUR/кг
≈ 0,26 USD/кг
Додати в обране
Україна, Львівська область, Золочівський район
24-02-24
70,00 грн./л
≈ 1,65 EUR/л
≈ 1,80 USD/л
Додати в обране
Україна, Львівська область, Буський район
20-02-24
200,00 грн./кг
≈ 4,72 EUR/кг
≈ 5,14 USD/кг
Додати в обране
Україна, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район
20-02-24
150,00 грн./100 г
≈ 3,54 EUR/100 г
≈ 3,85 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Дніпропетровська область, Новомосковський район
20-02-24
18,00 грн./100 г
≈ 0,42 EUR/100 г
≈ 0,46 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район
20-02-24
5,00 грн./100 г
≈ 0,12 EUR/100 г
≈ 0,13 USD/100 г
Додати в обране
Польща, Поморське
19-02-24
0,23 EUR/шт.
≈ 0,25 USD/шт.
≈ 9,83 грн./шт.
Додати в обране
Польща, Поморське
19-02-24
0,23 EUR/шт.
≈ 0,25 USD/шт.
≈ 9,83 грн./шт.
Додати в обране
Продукція тваринного походження
Продукцію, яку отримують в результаті утримання і вирощування тварин, називають продуктами тваринництва. До продуктів тваринництва відносять продукцію отриману з сільськогосподарської або дикої худоби, риб, комах, свиней та іншої живності. Продукти тваринництва відіграють величезну роль у забезпеченні населення продуктами харчування, а для багатьох галузей промисловості вона є вихідною сировиною для виробництва предметів щоденного вжитку. Продукти тваринництва складають велику частку в харчуванні населення, даючи 40% загальних харчових продуктів.