Продукція тваринного походження

Додати закупівлю
Закупки
Україна, Запорізька область, Запоріжжя
Україна, Запорізька область, Запоріжжя
Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Одеська область, Кілійський район
18-08-17
Договірна
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
70,00 грн./кг
≈ 2,34 EUR/кг
≈ 2,75 USD/кг
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
1,50 грн./100 г
≈ 0,05 EUR/100 г
≈ 0,06 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
сьогодні
36,00 грн.
≈ 1,20 EUR
≈ 1,42 USD
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
130,00 грн./100 г
≈ 4,34 EUR/100 г
≈ 5,11 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
30,00 грн./100 г
≈ 1,00 EUR/100 г
≈ 1,18 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
40,00 USD/100 г
≈ 33,98 EUR/100 г
≈ 1 016,84 грн./100 г
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
80,00 грн./кг
≈ 2,67 EUR/кг
≈ 3,15 USD/кг
Додати в обране
Україна
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна
сьогодні
100,00 грн.
≈ 3,34 EUR
≈ 3,93 USD
Додати в обране
Україна
сьогодні
150,00 грн.
≈ 5,01 EUR
≈ 5,90 USD
Додати в обране
Україна
сьогодні
90,00 грн.
≈ 3,01 EUR
≈ 3,54 USD
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
сьогодні
100,00 грн.
≈ 3,34 EUR
≈ 3,93 USD
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
100,00 грн./100 г
≈ 3,34 EUR/100 г
≈ 3,93 USD/100 г
Додати в обране
Продукція тваринного походження
Продукцію, яку отримують в результаті утримання і вирощування тварин, називають продуктами тваринництва. До продуктів тваринництва відносять продукцію отриману з сільськогосподарської або дикої худоби, риб, комах, свиней та іншої живності. Продукти тваринництва відіграють величезну роль у забезпеченні населення продуктами харчування, а для багатьох галузей промисловості вона є вихідною сировиною для виробництва предметів щоденного вжитку. Продукти тваринництва складають велику частку в харчуванні населення, даючи 40% загальних харчових продуктів.