Продукція тваринного походження

Додати закупівлю
Закупки
Україна, Харківська область
Україна, Запорізька область, Запоріжжя
Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Вінницька область, Вінницький район
11-06-17
90,00 грн./л
≈ 3,10 EUR/л
≈ 3,46 USD/л
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
70,00 грн./кг
≈ 2,41 EUR/кг
≈ 2,69 USD/кг
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
1,50 грн./100 г
≈ 0,05 EUR/100 г
≈ 0,06 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
130,00 грн./100 г
≈ 4,48 EUR/100 г
≈ 5,00 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
сьогодні
36,00 грн.
≈ 1,24 EUR
≈ 1,38 USD
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
3,00 грн./100 г
≈ 0,10 EUR/100 г
≈ 0,12 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
60,00 грн./100 г
≈ 2,07 EUR/100 г
≈ 2,31 USD/100 г
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
100,00 грн./100 г
≈ 3,44 EUR/100 г
≈ 3,85 USD/100 г
Додати в обране
Україна
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна
сьогодні
100,00 грн.
≈ 3,44 EUR
≈ 3,85 USD
Додати в обране
Україна
сьогодні
150,00 грн.
≈ 5,16 EUR
≈ 5,77 USD
Додати в обране
Україна
сьогодні
90,00 грн.
≈ 3,10 EUR
≈ 3,46 USD
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
сьогодні
100,00 грн.
≈ 3,44 EUR
≈ 3,85 USD
Додати в обране
Україна, Одеська область, Балтський район
сьогодні
130,00 грн./кг
≈ 4,48 EUR/кг
≈ 5,00 USD/кг
Додати в обране
Продукція тваринного походження
Продукцію, яку отримують в результаті утримання і вирощування тварин, називають продуктами тваринництва. До продуктів тваринництва відносять продукцію отриману з сільськогосподарської або дикої худоби, риб, комах, свиней та іншої живності. Продукти тваринництва відіграють величезну роль у забезпеченні населення продуктами харчування, а для багатьох галузей промисловості вона є вихідною сировиною для виробництва предметів щоденного вжитку. Продукти тваринництва складають велику частку в харчуванні населення, даючи 40% загальних харчових продуктів.