Свіже м'ясо

Додати закупівлю
Закупки
Україна, Львівська область, Пустомитівський район
Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Львівська область, Пустомитівський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
99,00 грн./т
≈ 3,30 EUR/т
≈ 3,85 USD/т
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
сьогодні
110,00 грн./кг
≈ 3,67 EUR/кг
≈ 4,27 USD/кг
Додати в обране
Україна, Київська область, Києво-Святошинський район
сьогодні
15,00 грн./кг
≈ 0,50 EUR/кг
≈ 0,58 USD/кг
Додати в обране
Україна, Львівська область, Буський район
сьогодні
100,00 грн./кг
≈ 3,33 EUR/кг
≈ 3,88 USD/кг
Додати в обране
Україна, Київська область, Бородянський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Львівська область, Самбірський район
сьогодні
65,00 грн./кг
≈ 2,17 EUR/кг
≈ 2,52 USD/кг
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Кременчуцький район
сьогодні
26,00 грн./кг
≈ 0,87 EUR/кг
≈ 1,01 USD/кг
Додати в обране
Україна, Львівська область, Самбірський район
сьогодні
110,00 грн./кг
≈ 3,67 EUR/кг
≈ 4,27 USD/кг
Додати в обране
Україна, Львівська область, Пустомитівський район
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Кременчуцький район
сьогодні
37,00 грн./кг
≈ 1,23 EUR/кг
≈ 1,44 USD/кг
Додати в обране
Україна, Львівська область, Пустомитівський район
сьогодні
1,00 грн./т
≈ 0,03 EUR/т
≈ 0,04 USD/т
Додати в обране
Україна, Львівська область
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Львівська область, Пустомитівський район
вчора
20,00 грн./кг
≈ 0,67 EUR/кг
≈ 0,78 USD/кг
Додати в обране
Україна, Львівська область, Пустомитівський район
вчора
Договірна
Додати в обране
Свіже м'ясо
М'ясо розділяють на основні види: яловичина, свинина, баранина, птиця. З усіх видів м'яса виготовляють ковбасні вироби, напівфабрикати та інші м'ясопродукти. М'ясо та м'ясопродукти - найважливіше джерело корисних речовин для організму. М'ясопродукти містять найкорисніший вид білків, вітаміни групи В, залізо, калій, цинк. До м'ясопродуктів відносять як саме м'ясо забійної худоби і птиці, так і субпродукти з яких виготовляють різноманітні продукти харчування.