Збір і обробка врожаю

Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Київська область, Броварський район
19-01-17
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Переяслав-Хмельницький район
17-01-17
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Сквирський район
13-01-17
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
13-01-17
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
10-01-17
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
10-01-17
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Переяслав-Хмельницький район
09-01-17
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Сквирський район
07-01-17
Договірна
Додати в обране
Україна, Запорізька область, Запорізький район
05-01-17
Договірна
Додати в обране
Польща, Мазовецьке, Вышкувский повят
01-01-17
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Сквирський район
30-12-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Одеська область, Одеса
09-12-16
1,00 грн./кг
≈ 0,03 EUR/кг
≈ 0,04 USD/кг
Додати в обране
Україна, Полтавська область, Кременчуцький район
04-12-16
Договірна
Додати в обране
Польща, Нижньосилезьке
29-11-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Запорізька область, Запорізький район
01-11-16
Договірна
Додати в обране
Збір і обробка врожаю
Збирання врожаю - комплекс робіт, який є завершальною ланкою в землеробстві. Збирання врожаю включає в себе збір, транспортування, післязбиральну обробки, закладку на зберігання. Роботи зі збирання врожаю добре забезпечені технічними засобами, що дозволяє скоротити, або зовсім усунути ручну роботу людей. Способи збирання врожаю для різних культур можуть відрізняться, все залежить від біологічних особливостей культури, модифікації і ступенем оснащеності техніки, кліматичних умов під час збирання врожаю. Після збирання врожаю проводять обробку для подальшого зберігання або реалізації. Спосіб і вид обробки та зберігання залежить від ботанічних особливостей зібраного врожаю. Обробка врожаю включає в себе, сортування, очищення, сушіння та інше, все залежить від сільськогосподарських культур. Для зберігання з мінімальною втратою врожаю необхідно підтримувати належну температуру, вологість, забезпечити вентиляцію повітря, санітарію приміщень або резервуарів в яких зберігається врожай.