Консерви

Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Черкаська область, Черкаси
вчора
50,00 грн./шт.
≈ 1,77 EUR/шт.
≈ 1,88 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Черкаська область, Черкаси
вчора
60,00 грн./шт.
≈ 2,12 EUR/шт.
≈ 2,26 USD/шт.
Додати в обране
Україна
22-11-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Харківська область
26-10-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Харківська область, Харків
16-10-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Харківська область, Харків
22-09-16
16,00 грн./шт.
≈ 0,57 EUR/шт.
≈ 0,60 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Харківська область, Харків
22-09-16
17,00 грн./шт.
≈ 0,60 EUR/шт.
≈ 0,64 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Харківська область, Харків
22-09-16
12,00 грн./шт.
≈ 0,42 EUR/шт.
≈ 0,45 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район
12-09-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківськ
08-09-16
59,00 грн./шт.
≈ 2,08 EUR/шт.
≈ 2,22 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Чернігівська область, Чернігів
21-05-16
40,00 грн./шт.
≈ 1,41 EUR/шт.
≈ 1,50 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Харківська область, Чугуївський район
14-12-15
14,00 грн./кг
≈ 0,49 EUR/кг
≈ 0,53 USD/кг
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
09-12-15
41,00 грн./шт.
≈ 1,45 EUR/шт.
≈ 1,54 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
28-09-15
40,02 грн./од.
≈ 1,41 EUR/од.
≈ 1,50 USD/од.
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
29-08-15
38,00 грн./шт.
≈ 1,34 EUR/шт.
≈ 1,43 USD/шт.
Додати в обране
Консерви
Харчові продукти, закупорені в герметичну тару, які пройшли спеціальну термічну обробку і придатні для тривалого зберігання називають консервами. Для виробництва консервів використовують різноманітну тару: жерстяну, алюмінієву, скляну, полімерну. Консерви виготовляють із сировиною тваринного, рослинного походження або комбінованою. Кожна закрита банка консерви обов'язково проходить термічну обробку, що допомагає знищити життєдіяльність мікроорганізмів, які можуть викликати псування продукту. Довготривале зберігання консервів значним чином не впливає на їх якість, не знижується вміст корисних харчових речовин і калорійність.