Спеції, прянощі, харчова сировина і добавки

Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
сьогодні
80,00 грн./л
≈ 2,82 EUR/л
≈ 3,01 USD/л
Додати в обране
Україна, Київська область, Києво-Святошинський район
вчора
40,00 грн./кг
≈ 1,41 EUR/кг
≈ 1,50 USD/кг
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
вчора
Договірна
Додати в обране
Україна, Одеська область, Одеса
01-12-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Одеська область
01-12-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Одеська область
01-12-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Львівська область, Львів
24-11-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
19-11-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Києво-Святошинський район
19-11-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
16-11-16
80,00 грн./шт.
≈ 2,82 EUR/шт.
≈ 3,01 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Київська область, Києво-Святошинський район
11-11-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Одеська область, Болградський район
09-10-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Волинська область
05-10-16
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
29-09-16
30,00 грн./л
≈ 1,06 EUR/л
≈ 1,13 USD/л
Додати в обране
Україна, Сумська область, Суми
22-09-16
52,00 грн./кг
≈ 1,84 EUR/кг
≈ 1,95 USD/кг
Додати в обране
Спеції, прянощі, харчова сировина і добавки
Добавки, спеції, приправи, прянощі активно використовують у кулінарії для поліпшення смаку, або як консервуючі, розпушуючі, желюючі, згущуючі та інші речовини. Добавки, спеції, приправи, прянощі в харчових продуктах усувають прісність, насичуючи ароматичними, смаковими якостями. Добавки, які використовуються в харчових продуктах, додають у процесі виробництва, упаковки, транспортування і зберігання для додання їм бажаних властивостей. Як приправи використовують сушені або свіжі листя, плоди, коріння, квіти, насіння, цибулини, а також рідкі пастоподібні композиції з декількох компонентів, такі як гірчиця, майонез, аджика, соуси. Приправи, прянощі і спецій за походженням можуть бути мінеральними, рослинними, штучними, синтетичними.