Спеції, прянощі, харчова сировина і добавки

Додати закупівлю
Спеціальні пропозиції
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
Ціна: 80,00 грн./шт.
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
Ціна: 80,00 грн./л
Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
сьогодні
80,00 грн./шт.
≈ 2,61 EUR/шт.
≈ 2,96 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
сьогодні
80,00 грн./л
≈ 2,61 EUR/л
≈ 2,96 USD/л
Додати в обране
Білорусь
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Білорусь
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Білорусь
сьогодні
Договірна
Додати в обране
Україна, Полтавська область
09-03-19
1,00 грн./шт.
≈ 0,03 EUR/шт.
≈ 0,04 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Харківська область, Харків
08-03-19
Договірна
Додати в обране
Україна, Львівська область, Буський район
05-03-19
20,00 грн./шт.
≈ 0,65 EUR/шт.
≈ 0,74 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Львівська область, Буський район
05-03-19
18,00 грн./шт.
≈ 0,59 EUR/шт.
≈ 0,66 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Львівська область, Буський район
05-03-19
18,00 грн./шт.
≈ 0,59 EUR/шт.
≈ 0,66 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
03-03-19
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
03-03-19
Договірна
Додати в обране
Україна, Київська область, Київ
03-03-19
Договірна
Додати в обране
Україна, Дніпропетровська область, Новомосковський район
01-03-19
40,00 грн./шт.
≈ 1,31 EUR/шт.
≈ 1,48 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Луганська область, Попаснянський район
28-02-19
Договірна
Додати в обране
Спеції, прянощі, харчова сировина і добавки
Добавки, спеції, приправи, прянощі активно використовують у кулінарії для поліпшення смаку, або як консервуючі, розпушуючі, желюючі, згущуючі та інші речовини. Добавки, спеції, приправи, прянощі в харчових продуктах усувають прісність, насичуючи ароматичними, смаковими якостями. Добавки, які використовуються в харчових продуктах, додають у процесі виробництва, упаковки, транспортування і зберігання для додання їм бажаних властивостей. Як приправи використовують сушені або свіжі листя, плоди, коріння, квіти, насіння, цибулини, а також рідкі пастоподібні композиції з декількох компонентів, такі як гірчиця, майонез, аджика, соуси. Приправи, прянощі і спецій за походженням можуть бути мінеральними, рослинними, штучними, синтетичними.