Спеції, прянощі, харчова сировина і добавки

Сортування:
Оголошень на сторінці: 
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
сьогодні
80,00 грн./шт.
≈ 2,75 EUR/шт.
≈ 3,10 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Закарпатська область, Свалявський район
сьогодні
80,00 грн./л
≈ 2,75 EUR/л
≈ 3,10 USD/л
Додати в обране
Україна, Дніпропетровська область, Новомосковський район
вчора
40,00 грн./шт.
≈ 1,38 EUR/шт.
≈ 1,55 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Житомирська область, Житомир
12-07-19
270,00 грн./шт.
≈ 9,28 EUR/шт.
≈ 10,46 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Львівська область, Львів
12-07-19
270,00 грн./шт.
≈ 9,28 EUR/шт.
≈ 10,46 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Полтавська область
10-07-19
1,00 грн./шт.
≈ 0,03 EUR/шт.
≈ 0,04 USD/шт.
Додати в обране
Україна, Сумська область, Сумський район
10-07-19
Договірна
Додати в обране
Україна, Харківська область, Харків
10-07-19
Договірна
Додати в обране
Україна, Івано-Франківська область, Городенківський район
09-07-19
115,02 грн./кг
≈ 3,96 EUR/кг
≈ 4,46 USD/кг
Додати в обране
Україна, Вінницька область, Вінницький район
08-07-19
65,00 грн./упаковка
≈ 2,24 EUR/упаковка
≈ 2,52 USD/упаковка
Додати в обране
Україна, Луганська область, Попаснянський район
01-07-19
Договірна
Додати в обране
Україна, Одеська область, Великомихайлівський район
30-06-19
35,00 грн./кг
≈ 1,20 EUR/кг
≈ 1,36 USD/кг
Додати в обране
Білорусь
27-06-19
Договірна
Додати в обране
Білорусь
27-06-19
Договірна
Додати в обране
Білорусь
27-06-19
Договірна
Додати в обране
Спеції, прянощі, харчова сировина і добавки
Добавки, спеції, приправи, прянощі активно використовують у кулінарії для поліпшення смаку, або як консервуючі, розпушуючі, желюючі, згущуючі та інші речовини. Добавки, спеції, приправи, прянощі в харчових продуктах усувають прісність, насичуючи ароматичними, смаковими якостями. Добавки, які використовуються в харчових продуктах, додають у процесі виробництва, упаковки, транспортування і зберігання для додання їм бажаних властивостей. Як приправи використовують сушені або свіжі листя, плоди, коріння, квіти, насіння, цибулини, а також рідкі пастоподібні композиції з декількох компонентів, такі як гірчиця, майонез, аджика, соуси. Приправи, прянощі і спецій за походженням можуть бути мінеральними, рослинними, штучними, синтетичними.